Pregnancy shoot

Event styling

Organiseer je een evenement, maar heb je geen idee hoe je de aankleding goed op elkaar afstemt? Of wil jij je liever richten op andere belangrijke zaken tijdens het organiseren van het evenement? Droom Styling verzorgt de aankleding van verschillende evenementen waarbij aan ieder detail wordt gedacht, of het nu gaat om een babyshower, tuinfeest, picknick, sweet 16 of een gave styling voor een 21 diner.

Wij zorgen ervoor dat alle decoratie volledig op elkaar wordt afgestemd, dit doen we met veel passie en oog voor detail. Hierdoor creëren we rust en zorgen we ervoor dat het plaatje compleet is. Met onze eigen ervaring en creativiteit en door samenwerkingen met de beste leveranciers kunnen wij iedere DROOM werkelijkheid maken!

Picknick in de duinen

Onze werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en ideeën en brainstormen we samen hoe we het evenement vorm kunnen gaan geven. Aan de hand van dit gesprek ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte. De offerte is op basis van het aantal uren dat wij nodig zullen hebben om de gewenste styling voor jouw evenement te verzorgen (exclusief materiaalkosten).

Zodra alles naar wens is gaan wij aan de slag met het opstellen van een uitgebreid stylingplan. In dit plan wordt de volledige styling tot in detail uitgewerkt, hierdoor krijg je al een goed beeld van de sfeer die je terug gaat zien op het evenement. Samen zullen wij het stylingplan doornemen en wij passen dit eventueel voor je aan tot alles naar wens is!

Hierna gaan wij zoals besproken alles voor je regelen in samenwerking met de beste leveranciers.

Op de dag zelf zal ons team ervoor zorgen dat alles goed op z’n plek staat en de decoratie één geheel wordt. Ook na het feest zullen wij alles weer afbouwen en ophalen. Zo heb je er écht geen omkijken naar en kan je optimaal genieten!

Liever alleen onze handgemaakte dromenvangers huren?