Wie zijn wij?

We stellen ons graag even aan je voor. Wij zijn Rob (30) en Demi (28) en wonen in ‘s-Hertogenbosch. Op 14 juni 2019 waren we precies 8 jaar samen en hebben we dit bezegeld met onze droom bruiloft.  Tijdens het organiseren van de styling van onze Bohemian bruiloft kwamen we er al snel achter dat dit is waar onze kracht ligt. Op dat moment wisten we het, dit is wat wij het allerliefste doen. We willen iets toevoegen om mensen de mooiste dag van hun leven te geven! 

Uit onze bruiloft zijn ook de prachtige dromenvangers ontstaan, wij hebben deze eyecatcher met veel passie zelf met de hand gemaakt. Na onze bruiloft ontvingen we veel positieve reacties en was er veel vraag naar de dromenvangers. Dit alles heeft ons doen besluiten om van onze volgende droom werkelijkheid te maken, namelijk samen een onderneming beginnen. 

En zo werd Droom Styling geboren! We zijn ons gaan specialiseren in bruiloft styling en we zijn onze dromenvangers gaan fine-tunen om zo de beste kwaliteit dromenvangers te krijgen die geschikt zijn voor de verhuur.

Met een flinke dosis passie voor styling en oog voor detail is het onze wens om jouw droom uit te laten komen! Droom Styling levert styling op maat en tovert op deze manier ieder evenement om tot een persoonlijk sprookje.

Genoeg over ons, we zijn ook erg benieuwd naar jou! Wil je samen met ons de styling van je dromen verwezenlijken?