Bruiloft

Wedding styling

Jullie gaan trouwen! Maar hoe nu verder? Wordt het de dag van je dromen, of de dag waarvan je niet durft te dromen? Droom Styling is er voor jullie om deze geweldige dag vorm te geven. De styling van jullie bruiloft zet een groot gedeelte van de sfeer van de dag, ontzettend belangrijk dus dat dit volledig bij jullie past. 

 

Wij zorgen ervoor dat alle decoratie volledig op elkaar wordt afgestemd. Dit doen we met veel passie en oog voor detail. Hierdoor creëren we rust en zorgen we ervoor dat het plaatje compleet is. Met onze eigen ervaring en creativiteit en door samenwerkingen met de beste leveranciers kunnen wij iedere DROOM werkelijkheid maken!

 

shutterstock_1306621984

Onze werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en ideeën en brainstormen we samen hoe we jullie dag vorm kunnen geven. Hierna ontvangen jullie van ons een op maat gemaakte offerte aan de hand van jullie wensen. De offerte is op basis van het aantal uren dat wij nodig zullen hebben om de styling van jullie dromen te leveren (exclusief materiaalkosten).

Zodra alles naar wens is gaan wij voor jullie aan de slag. Samen zullen wij de trouwlocatie(s) gaan bezoeken waarna wij voor jullie een uitgebreid stylingplan gaan maken. In dit plan wordt de volledige styling tot in detail uitgewerkt, hierdoor kunnen jullie al lekker van de sfeer van jullie bruiloft proeven. Samen zullen wij het stylingplan doornemen en wij passen dit eventueel voor jullie aan tot alles naar wens is!

Hierna gaan wij zoals besproken alles voor jullie regelen in samenwerking met de beste leveranciers.

Op de dag zelf zal ons team ervoor zorgen dat alles goed op z’n plek staat en de decoratie één geheel wordt. Ook na het feest zullen wij alles weer afbouwen en ophalen. Zo hebben jullie er écht geen omkijken naar en kunnen jullie optimaal genieten!

Liever alleen onze handgemaakte dromenvangers huren?